2014-10-09

Sol och regn, klippa och vatten

Hur var det nu man gjorde?

Det blir lugn frukost, pannkakor och kaffe. Väskor packas, klätterutrustning och våtdräkt. Bra kombo.
En av de många närliggande klipporna får ett besök, målet är att åka till olika klippor varje dag, Le Cruz blev det idag. En vacker slät klippa möter oss efter promenaden längst en å och lummig bokskog. En klippa att bli inspirerad av och det är svår att inte vilja klättra varje led vi går förbi.
Jag gör små framteg, som känns gigantiska för mig. Jag leder lite svårare och vågar. Det är en långsam process att ta sig fram genom, men spännande. Helt slut mentalt packar vi in oss i bilen och åker mot regnmolnen.

Jag på väg ner i vattnet vid Annecy

Duggregnet kommer i takt med att vi byter om till badkläder. Huden knottrar sig och våtdräkten åker på. Folket på stranden skingras och vi får ett glatt påpekande om att det regnar och vi riskerar att bli blöta från de sista som lämnar oss och vattnet för oss själva. Vi simmar ett tag i Annecysjön, det känns ovant. Inget salt att vara rädd för att få kallsup från, mer båtar förankrade än i Vrångebäck men vattnet är varmt och relativt klart. När Petter är blå om läpparna är det färdigbadat, stolsvärmen åker på och en bra dag håller på att ta slut.


Inga kommentarer: