2007-09-19

Jenteklattring

Med torsdagen färskt i minnet och lite styr så ringer jag till Lina och Henke på lördagsmorgon och frågar om jag får följa med dom till Bohuslän igen.
Det är underbart väder, med höst i luften, men när jag Lina och Hilde kliver ur bilen efter ha släppt av Henrik vid Buråsen så blåser det småspik..
Brr, ska vi verkligen klättra i det här tänker vi, men på Häller råder det totalt stiljte och vi koste oss.
Här kommer Hildes cragrapport från i lördags;

Hvor: Bohuslän, Heller
Hvem: Hanna, Lina, Erik soon-to-be-married Massih med kompani, Jonas
Poulsson, Jens Boltemann, Oscar, Andreas pluss et knippe folk jeg ikke
kjenner og heller ikke husker navnet på.

Hva ble gått: Vi starta med Mallorol og jeg storkoste meg. Varmt som i et drivhus. Ble solbrent på ryggen! Herlig. Lina cruiset "Internasjonalen" og det ble tatt bilder som foreviget den fantastisk fine linja.


Jeg gikk den, og Hanna fulgte i god (og spridy) stil.
1 stk kameraknekk og 1 stk repbrems-slomsing gjorde at Hanna besluttet å ikke lede noe som helst den dagen. Men, klatringa var det ikke noe i veien med - hun suste opp det jeg og Lina mente var umenneskelig hardt senere på dagen.
Lunsj påfulgt av kake og kaffe i sola. Undertegnede prövde "Trampoline" og fikk grisebank. Alle tre fikk noen runder på den og den forårsaket stive rumper og skuldre for de som ikke starta söndagen med uttöyning.

Sulten tok oss fullstendig da vi var på vei til Mackan og Sara, for enkelte utlöste dette et hysterisk ad-hd-anfall som senere ble fulgt av total slapphet.
Bra kveld med stigende håp om opphold söndag. Et håp som ettertrykkelig ble knust da vi våkna(les:hilde våkna og vekket alle).
Enkel, men lang frokost. I bilen hjem fant Hanna ut at hennes fremtid ligger i elektrikerbransjen.

En meget bra dag!
-Hilde

Snyggast på cragget: Jag, med alla regnbågens färger.. =)
Stötte hårdast: Lina på Internationalen
Läskigast: Att ha sönder Hildes kamera lite, samt tappa Linas repbroms inom loppet av fem minuter..
Näst läskigast: Att titta på när Andreas Klarstöm provade på Minaret
Helgens skratt: När Henrik (mycket) förvånad ringer tillbaka till Lina och undrar vad vi hade gjort för att få upp henne så tidigt som kl.7 en regnig söndagsmorgon.
Dagens trevligaste: Hildes nybakta kaka som lunch i varm sol

Inga kommentarer: