2007-06-16

Brantklättring

Johan Gross och Petter sitter och skrämmer upp mig om hur mycket fästingar det är i Viks kile där dom var igår och vi är på väg till nu.
- Du kommer se dom krypa på repsäcken klämmer Johan ur sig och jag drar upp strumporna över byxkanten och håller koll hela dagen.
Jag har aldrig varit här förut och blir förundrad över hur fin miljön är runt klippan och även klättringen är fin. Det passar nog mig, ska det vara brant sportklättrig ska det vara stora grepp och det är det verkligen här så jag stortrivs.
Jonas är med och fotar och jag hör honom mumla "det här kallar jag kreatvititet" när han går runt med sin kamera och kollar alla möjliga vinklar och vrån på klippan.
Vi är både vid Dungen och vid Dammen och sliter huden långt in på händerna. Har nästan glömt bort att man kunde slita bort allt skinn så lätt och så fort.. nästan som att klättra inomhus, fast mycket roligare.
Jga njuter av att vara ledig, både från jobb, men även allt som borde fixas inför expeditionen. Det mesta är fixat, men vi väntar fortfarande svar om vi får ta med oss övervikt på flyget.. min biljett till London står på ynka 20kg, där får jag ju inte ens med klättergrejerna..har funderat på det gamla knepet repet runt kroppen men jag kan se den säkerhetsvakt som visiterar mig och genast tar mig för en terrorist som ska binda hela besättningen.. =)
Jag har byggt en STOR hög i vardagsrummet med allt som ska med och vill bara börja packa så allt står färdigt, men får bärga mig lite.
Förhoppningsvis blir det bättre väder imorgon och vi tar en tur ut i bergen.
Fästingarna uteblev nästan, hittade två som kröp och senare en som hade satt sig på armen, så värst farligt var det inte =)

Inga kommentarer: