2009-11-06

Skrattar bäst som skrattar sist

Sol!
Petter klättrar i bar över kropp och jag nöjde mig med linne, visserligen med långkalsonger under. Svanvik ger oss en solig vistelse på fredagsförmiddagen innan Stina ska plockas upp på Hallinden. Svanvik bjuder på det vanliga för mig, några gångers uppvärmning och några försök på Vargtass innan underarmarna har svårt att ta få av sig skorna.
Solen skiner på Svanvik, inte i Göteborg där vi åkte ifrån på morgonen och inte i Bohuslän när vi hämtar upp Petters mamma. Senare på kvällen dyker ett litet bouldergäng upp från Stockholm; Katrin, Jon, Sydde och.. och..sorry jag har glömt.. ung talang? hjälp mig..

Skön vandring i bokskog, perfekt aktivitet


Solen ville inte titta fram någonting mer. Moln och 4-5 grader. Brr. Vi gjorde allt annat än klättrade och umgicks med Stina och fick en väldigt fin promenad i naturområdet. Jag behöver lite sol för att gilla att klättra vid den temperaturen, men stockholmarna hade fått klättra iallafall.

När lilla bilen gick tillbaka till Stockholm så hörde vi en viss besvikelse över att vi inte hade kommit ut och klättrat. Både jag och Petter visst att vi skulle vara lediga tisdag, onsdag och torsdag tillsammans så vi var ganska övertygade om att komma ut ändå.Det här är vad bohuslän bjöd på i morse

Eftersom jag av princip inte håller koll på YR eller någon annan site så var det lite trumpet när det gråa vädret och temperaturen höll i sig hela veckan..
Med lång näsa har vi varit inomhus och snickrat så är värken i handlederna, armbågarna och biceps. Bådar inte gott, har inte haft så här ont sen jag tränade gymnastik.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Långkalsonger under linnet, hmm?

Klättertorpet sa...

Hi hi, jo det är en välbeprövad klassiker, varmt om armarna bart om ryggen..

Anonym sa...

Hej Hanna
Tack för fantastisk gästfrihet! Härligt ställe ni har - enorm avundsjuk. ...vilket osökt leder mig in på: åååh fick ni dåligt väder? Tråkigt. Jättetråkigt.

Unga talangen Jocke heter Jocke.

//Sydde

Klättertorpet sa...

Ha ha ha, jo jag skrattade faktiskt gott åt min egen näsbränna, det hjälper inte att jag är ledig tisdag, onsdag OCH torsdag om det ändå inte är fint väder. Tråkigt. Jättetråkigt =)

Det var superkul att ha er på besök, även om vi inte följde med ut, ni är mer än hjärtligt välkomna när vårsolen börjar lysa. Alltid välkommen för den delen..

Hanna =)