2008-02-10

Mister X

Idag blir det lite sagoberättande.














För några helger sen, se den-magsjuke-och den-bakfyllesjuke så hade vi besök av Stefan, hyggligt stark och en bra kille. Matförgiftningen tog dock hårt på honom och han fick inte med sig alla sina saker.
Ett par byxor blev kvar hos oss och när en god vän till Petter, låt oss kalla honom Mister X, kom på besök några veckor senare utan några byxor att träna i så gav Petter snabbt bort Stefans byxor utan att blinka.

Stefan, som jag då och då har kontakt på jobbet av och till började fråga efter sina byxor och han kallade dom sina favoritbyxor och jag kunde höra saknaden av någonting kärt.
När Petter och Stefan till slut träffades på ISPO mässan i München så berättar Petter sanningen för Stefan:
- Jag har gett bort dina byxor, men om du verkligen verkligen vill ha tillbaka dom så kanske jag kan ordna det.
Stefan inser att loppet är kört och kastar in handuken, men han berättar dock för mig att han saknar dom lite trots allt..
















I helgen var Mister X och hans söta flickvän Jenny på besök och det blev ett besök i Sandsjöbacka, det är lite blött men solen orkar sig fram och värmer oss och vi klättrar runt i Lillesjö på grov granit med bra friktion och jag njuter av att vara på riktig sten igen.




















Peter som var ute med Tomas var nog glad att få lite mer paddor och spottare när han provade på ett nytt (?) problem och var rysligt nära men tog sig ett par ordentliga flygare.














Dagen avslutade för min del på ett fint slabproblem och massa fjärilar i magen på toppen och jag var redo för att åka hem tillsammans med Jenny för att förbereda oss för dagens stora händelse; Henrik Sjöqvists 35-års fest.

Vi lämnade Mister X och Petter som inte ansåg att dom behövde lika mycket tid på sig inför festen, men hade mer behov att spendera mer tid med stenarna.
Stefans byxor fick utstå lite mer skavande runt en arete och nästa gång ni är ute så kan ni ju hålla koll efter Stefans byxor och kanske tom uppdatera honom vad som händer med dom och vilka ställen dom får besöka, lite som hustomten i Amelie från Montmarte.
Har ni inte sett filmen så gå omedelbart och hyr den!














Festfina blev vi iallafall och tur var väl det efter hårfärgning, slingning och rullar i håret i en timme. Det blev en ordentlig fest där all sprit blev uppdrucken, dansen var konstant på golvet och alla klättrare var mer eller mindre uppklädda.
Tack Lina och Henke för en otroligt trevlig kväll och hoppas tandborstarna och toalocket återfanns.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för i helgen!! Det är alltid lika kul att träffa er! Bamsekramar från Mister X och Jenny

Klättertorpet sa...

Det är vi som ska tacka för besöket, ni vet att vardagsrums golvet alltid är bokat för er!