2011-06-22

Inte lätt att göra rätt






















Hoppas att Hallinden inte ser ut så här hemma just nu

Sitter i ett regnigt Lofoten med en växande frustration och klätterabstinens och väntar på det lovade finvädret.

Fick mail från John om att det har varit en hel del felparkeringar vid Hallinden och att markägaren inte kommit förbi med sin traktor. Inte så bra och speciellt inte med en stundande midsommarhelg.

I föraren står det att man ska parkera in på en liten ficka på höger sida när man svänger in mot Ingalsröd.
Det har givetvis ändrats över åren och det nya bättre är att parkera vid Hallinden station där det finns en stor och fin asfalterad parkering.
Inte lätt att göra rätt, så kolla gärna accessdatabasen innan du ska ut och sätta din drömled.

Ha en fin midsommar!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skulle det hjälpa med fler skyltar? Såg någor i senaste bergsport bom att den fanns pengar kvar i accesskommitens skyltfond.

erik s

Anonym sa...

Hej på dig!
Idag såg Hallinden lite annorlunda ut, det var något som lös på klippan, detta tillsammans med lite vind resulterade i perfekta förhållanden. Fick rapé rekommenderad av ann-sofie, sikken fin led. Bara att klättra längre än 15 meter var fantastiskt. Hoppas verkligen att ni får njuta av solen snart. Ha det gött!
Kram ida

Klättertorpet sa...

Solen verkar lysa med sin frånvaro, duggregnet verkar ha tagit världen i besittning här.. Kul med Rapé. det är en liten pärla!

Jo Erik, det är skyltar på väg, Petter är bergsfadder för Hallinden men sitter här brevid så Jonatan Rask är en räddande ängel och är på skyltyppsättaruppdrag.